Fem ting å gjøre på jaktpost

Når du sitter på jaktpost er det viktig å sitte stille å ikke lage lyd. Derfor har jeg laget en liste med 5 ting du kan gjøre som ikke lager lyd og ikke krever at du beveger deg fra post.

  1. Du kan ha med deg kamera og øve deg på naturfotografering. Kanskje du til og med kan få solgt noen av bildene dine i ettertid? Bare husk å slå av blitsen, jeg tror ikke elgen synes det er særlig stas å få lys rett i øynene.
  2. Du kan ha med deg penn og papir og skrive. Mange kjente forfattere får inspirasjon fra naturen. Har du en forfatterspire i magen vil dine to hobbyer kunne fusjoneres på herlig vis. Kanskje du kan skrive en bok om jakt?
  3. Du kan ta opp telefonen og finne god underholding mens du sitter der. Det finnes mange morsomme online casino å velge mellom. Hvorfor ikke ta med seg to gevinster hjem etter jakt?
  4. Noen liker å tegne. Ute i naturen er det fint å kunne tegne med kullstift. Kanskje er du en dreven tegner, eller kanskje har du aldri tatt i en blyant. Uansett utgangspunkt er naturen en kjempeinspirasjon, og kulltegning er gøy uansett hvilket ferdighetsnivå du har. Har du prøvd å legge et blad under tegnearket og stryke kull over? Det gir morsomme print du kan skryte på deg å ha tegnet selv.
  5. Du kan øve opp dine matematiske ferdigheter. Hvor langt kan du telle baklengs fra 1000 med mellomrom på 7? Eller hva er 36 ganger 74? Utfordre deg selv og stimuler hjernen din.